Bild 2    Bild 3

Video1   Video2Bild 2    Bild 3

http://www.youtube.com/watch?v=kDiWkXdRbZg
 
Video

 

 

 

 

Bild 2                 Bild 3

 

 

Bild 2                Bild3

Video 1            Video 2

 

Bild 2

 

 

 

 

Bild 2                Bild3

Video 1            Video 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bild 2                Bild3

Video 1            Video 2

             Video 3

 

 

 

 Ponny

P130

Flott elitdressyrponny.  

Pampig dressyrponny med stor utstrålning och tre mkt bra gångarter - en ponny som syns i mängden - som alltid ställer upp för dig och gör sitt bästa.
Ger en fin ridkänsla och är okomlicerad att jobba med. Flera placeringar nat och kvalad till SM 2011 på endast två startar. En ponny som ger dig möjlighet att vara med i toppen. Perfekt läromästare då han kan ridas av alla. Fin i munnen och lätt för samling. Godkänd hingst inom New forestförbundet. Kan evt levereras kastrerad. Dock oproblematisk som hingst och har flera fina avkommer.
 
Född             1996
Pris               150.000     
MKH             147 cm
Utbildn           FEI elit


                 =======================================

P129

Fantastisk charmig elit dressyrpony.  

Fantastisk ponny - resultaten talar för sig själva: sina första starter i Sverige 69%, 76%, 71% och 71% i LAP:1 och allsvenskans lagprogram! 8or på samtliga längningar, 9or på galopplängningarna! Kvalad till SM på sin första nat tävling och placerad i bägge sina starter - ena på 67%. En ponny utan svagheter som är ursnäll i alla lägen - tittar aldrig på något och ställer upp för dig till 110%. En fantastisk läromästare - en professor som gör allt teknisk rätt med stor kvalitet. Samtidig är han en riktigt härlig gosebjörn som älskar att vara i centrum - han är stallets kung och vill gärna uppmärksammas. Är hingst och även godkänd i Tyskland. Har inga hingstfasoner alls - är trygg och lugn i alla miljöer - kan åka med andra hästar och sägar aldrig ett ljud på tävlingar - totalt okomplicerad. Vill du vara med i toppen, har du din nya partner här!!
 
Född             1997
Pris               150.000      Såld
MKH             147 cm
Utbildn           FEI nat


                 =======================================

P128

Dressyrponnysto e Vermont.  

Snyggt mrkbrunt sto - en kopia av sin pappa. Mkt bra galopp, stor trav med bra aktion och skritt till 9. En mkt utvecklingsbar ponny som kan gå med i toppen inom dressyren. Utbildad lätt a och hoppar även mkt bra. En snäll och trevlig tjej som är okomplicerad och ambitiös. Behöver lite grundarbete så har du en stjärna!
 
Född             2001
Pris              50.000            
MKH            138 cm
Utbildn          Lätt A dressyr


                 =======================================

P127

Allround ponny kat c.  

Liten charmig kille med stor utstrålning. Okomplicerad och lätthanterad i alla lägen - en fin ponny till dig som ännu inte har gren-specialiserad dig, eftersom han är duktig på både hoppning och dressyr - desutom genomstabil och snäll. Toppen förstaponny!
 
Född             1997
Pris               25.000       Såld
MKH             134 cm
Utbildn           Lätt B


                 =======================================

P126

Härlig dressyrponny.  

Svensk ridponny med stor tävlingserfarenhet. Placerad upp till Lätt A:4, men utbildad FEI. Snäll och positiv ponny - lugn och stadig men samtidigt med egen motor. Han har tre bra gångarter och är fin i modellen. Varit i samma ägo sedan han var 4 år. Hoppar även bra men ej tävlad på grund av ryttarens ointresse. Han har tre bra gångarter och blir bara bättre och bättre. Lämplig läromästare.
 
Född             2000
Pris
MKH             147
Utbildn           FEI


                 =======================================

P127

Högklassig läromästare med tre bra gångarter.

Detta är en ponny som kan lära dig allt. Lätt att rida och okomplicerad i alla lägen. Tre riktigt bra elastiska gångarter. Stort schwung i traven. Utbildad och tävlad FEI - en utmärkt läromästare och trygg och stabil i trafik, skog och på banan. Han gör utmärkta skolor, bra längninger, mjuk att rida. En flott ponny för dig som vill lära dig mer och ha en trygg kompis att utvecklas med.

 

Född:         1997

Pris:           100.000   
Såld

Mankhojd:   145 cm

Utb niva:     FEI

                 =======================================

P117

SM vinnare i dressyr till salu.

Köhls Cidden är till salu - han är en super charmig welsh hingst med en fantastisk meritlista. Han har vunnit SM 2 ggr och tagit brons 1 gång - otalliga vinster och placeringar nat - har även varit i landslaget och tagit NM lagguld. Han är en professor ut i dressyrens svåra konst och är teknisk mycket säker i alla övningar - även med mindre rutinerad ryttare. Lägg till detta tre mkt bra gångarter och en snygg sida och du har en vinnare! Vill du komma till toppen snabbt är denna ponny ett säkert kort. Yttermera är han en gentleman i al hantering - väldigt snäll och lyhörd. Kan ridas av alla!

Utdrag av meritlistan:

Ponnychampionat hoppning 1998 guld

Ponnychampionat dressyr 1999 guld

Hingstpremiering 1996: 88889 = 41 p

Hingstpremiering 1997: 78898 = 40 p

Hingstpremiering 2001: 88899 = 42 p

Hingstutställning Grevagården 2009, 1:a Guldbelönad

SM inomhus 2000 guld

NM 2000 lag guld

SM 2001 guld

SM 2004 1:a b-finalen

SM 2005 Brons

SM 2006, 2007

 

Född:         1993

Pris:           100.000

Mankhojd:   139 cm

Utb niva:     Elit dressyr

                 =======================================

P115

Elitedressyrponny

Fantastisk dressyrponny säljes. Detta stoet har endast gått dressy i 1½ år men tillhör redan den svenska dressyreliten - hon har mängder av placeringar och vinster på Nat nivå - är superambitiös med massor av gålust och en härlig energi och inställning till jobbet! Har 186 poäng - och är därmed bidragande årsak till att ryttaren topper svenska ridsportsförbundets rankinglista för ponny! Mkt lätt att rida - genomarbetat och gymnasticerad ponny som ger dig en härlig känsla! En ponny i uppförsbacke med helt otroliga travökningar och en skritt som domarna inte drar sig för att premiera med en 9a! Här en ponnyn som kan ta dig till toppen - internationell kapacitet!

Fodd:         1996

Pris:          på förfrågan        Såld

Mankhojd:  147,5 cm

Utb niva:     S-dressyr/Lätt B hoppning

                     artikel fran Ridsport

                 =======================================

 

 

Back to top