Bild 2                Bild3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Ponny

L165

Pampig dressyrvalack.

Bellman är världens snällaste häst och en trygg kompis för dig som har ambitioner inom dressyren. Han har tre mkt bra gångarter, är snygg och en glad kille i alla lägen. Detta är en ambitiös häst med stor utstrålning och ett härligt positivt temprement. Han är uppfödd enligt alla konstens regler och sparsamt tagen på grund av sin storlek. Han är ut av en stam med stort antal elitston och tävlingshästar. En mycket trevlig individ som alltid gör sitt bästa. Klar för nya utmaningar. Kan ridas av alla. Supersnäll och positiv häst med potential - framåt och lättriden trots sin storlek.

Fodd:         2003

Pris:         
Pris diskuteras

Mankhojd:  176 cm

Utb niva:     Lätt B/ Lätt A

                 =======================================

L157

Fantastisk fin dressyrval e danske Bernstein (Banditentraum - trak)

Superfin val med tre härliga gångarter - elastisk och rörlig. Han har ett helt underbart temperament - är snäll och arbetsvillig och vill alltid vara till lags - detta är en häst alla kan rida. Har lätt för sig och är lätt att utbilda på - han har en utmärkt balans och lätt för att länga och korta. En häst som kan gå upp i klasserna. Pappa går GP och har många S-hästar i sporten. Mamma är premierad RDH (högst prem i Danmark) e. Donnavan som är e Dolomit (som även är pappa till Lussans Giuness.

Fodd:         2004

Pris:          85.000     
Såld

Mankhojd:  168 cm

Utb niva:     Lätt B/ Lätt A

                 =======================================

L156

5 årigt svart dressyrsto e Richfield

Söt och charmig flickhäst med stor utstrållning och tre bra gångarter. Hon är lättriden och energisk - superfin i handen och har lätt för att lära. Mycket vacker och korrekt dressyrmodell. Redo för större utmaningar! Passande även juniorryttare som kommer från ponny.

Fodd:         2004

Pris:          50.000     
Såld

Mankhojd:  160 cm

Utb niva:     Lätt C

                 =======================================

 

               

  =======================================

 

 

Back to top